train-de-trainer

'ZELFVOORZIENEND IN SUCCESVOL TRAINEN'

Soms is het verstandiger om, zeker in het geval van trainingen die met regelmaat terugkomen, een trainer aan te stellen. Dit kan een vaste huistrainer zijn, maar dit kan beperkingen met zich meebrengen (wat doe je als hij/zij met vakantie gaat of plotseling ziek is?). Een efficiënte oplossing is het opleiden van een aantal interne trainers, die dit naast hun primaire rol als extra verantwoordelijkheid dragen. 

We starten het traject met een kennismakingsgesprek, waarin we de trainingsbehoefte bespreken. Wanneer er al interne trainingen gegeven worden, dat wordt er een audit uitgevoerd (een halve dag waarbij meegekeken wordt). Op basis hiervan wordt een voorstel gedaan. Dit bevat de omschrijving van de werkzaamheden (training), de prijs, de tijdsplanning en op wie het van toepassing is.

Wat is er inbegrepen?

  • Dag 1 (halve dag): basiskennis, vaardigheden en 'mijn rol' als trainer - 'wie ben ik en wat faciliteer ik?'

  • Dag 2 (volledige dag): aan de slag met nieuwe vaardigheden - 'ik ben de trainer!'

  • Terugkomdag (halve dag): delen van ervaringen en bespreken van uitdagingen n.a.v. het geven van een bedrijfstraining

  • Minimaal vier, maximaal zes deelnemers

Het ontwikkelen van materialen voor bedrijfsspecifieke trainingen, bijvoorbeeld een welkomsttraining, is niet inbegrepen. Voor dit vakgebied kan gebruik gemaakt worden van het 'onboarding' trainingstraject.

Vanaf € 2950,00 excl. btw

Het zijn medewerkers die voor je werken en jouw bedrijf en merk door en door kennen. Ze zijn ambassadeur van jouw filosofie en kunnen dit als geen ander overdragen.

Het geeft een extra verantwoordelijkheid voor uitblinkers waar (nog) niet direct ruimte voor is om door te groeien. Kun je niet in de hoogte groeien, dan in de breedte.

 

Ze zijn zich bewust van de extra verantwoordelijkheid en dragen dit ook in hun eigen rol uit. Ze zijn hiermee niet alleen nuttig voor het faciliteren van trainingen voor nieuwkomers, maar voor het motiveren en inspireren van het gehele team.

interne trainer,  ja!

1.

2.

3.

Volg mij op:

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn

Contact

T: 06-30301721

E: info@netalszij.com

Net Als Zij

Leonie Sprokholt

Derkinderenstraat 67-2

Amsterdam, Nederland

© 2018 - vanuit liefde voor gastvrijheid. | foto's gemaakt door E.G. Photography.