Sinds juli '18 ondernemer & eigenaar van 'Net Als Zij'.

Van origine een 100% operationele mindset. Service verlenen is het leukste wat er is, dit gevoel overdragen aan anderen is het mooiste wat er is. 

Geboren in 1987 in Zoetermeer, Hotelmanagement gestudeerd aan de Hotelschool Den Haag en hier na de studie blijven hangen. Van Den Haag naar Frankfurt en daarna naar Singapore. Nu neergestreken in Amsterdam.

Wordt gelukkig van uitdaging en dingen perfect doen, maar ook van Aziatisch eten, goede wijn, hardlopen en reizen. 

"Maak groter waar je gelukkig van wordt, elimineer wat hier niet onder valt."

Na ruim 10 jaar werkzaam te zijn geweest in de internationale hotellerie (LinkedIn voor volledig CV) constateerde ik keer op keer dat 80% van de trainingen geschikt is voor slechts 20% van de medewerkers. Dan moet je als organisatie wel heel veel vertrouwen in die 20% hebben. Een grote gok en een flinke investering, die niet altijd goed uitpakt of 'return on investment' biedt.

De essentie, gasten verbinden aan je bedrijf, gaat hierdoor vaak verloren. Wat als dit nou wel zou lukken? Als we het team zodanig goed op de rit hebben, dat medewerkers zich gestimuleerd voelen om bij te dragen aan het maken van deze verbinding, waardoor gasten terugkomen en zich positief uiten naar anderen? Dat is precies mijn motivatie geweest om een totaalpakket van trainingen aan te bieden.

Door mijn ervaring en onvermoeibare interesse, óók in de randzaken, heb ik niet alleen een sterke operationele achtergrond, maar kan ik ook in onderliggende zaken zoals werving & selectie en ontwikkelingsmanagement advies en ondersteuning brengen. De basis voor alle trainingen ligt in het aanbrengen van structuur. 

 

Ik leer jou en je team om helder te communiceren en duidelijkheid creëren. Ik train de organisatie om in beweging te komen en te blijven. In de ontwikkeling van je team, in gastvrijheidsbeveleving, in productiviteit en uiteindelijk - ook niet geheel onbelangrijk - in bedrijfsresultaat. Er ontstaat een natuurlijke flow waarin jouw bedrijf ook na het trainingstraject op een gezonde manier verder kan draaien en blijven groeien. Elke dag als een betere versie dan de dag ervoor.

Volg mij op:

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn

Contact

T: 06-30301721

E: info@netalszij.com

Net Als Zij

Leonie Sprokholt

Derkinderenstraat 67-2

Amsterdam, Nederland

© 2018 - vanuit liefde voor gastvrijheid. | foto's gemaakt door E.G. Photography.