The Student Hotel
The Commons
MBO
COLLEGe
POORT
roc van flevoland
VIA Amsterdam
hostel & hotel

"We have worked together on various projects and for all of them I can say that Leonie has had an impeccable impact on the team's development.

Her direct approach, eye for detail and interest in people makes her of great value for any team. She is not afraid to speak her mind and point out those areas which need development, but she gives you the right tools & knowledge to improve yourself and ensures successes and achievements are celebrated regularly as well."

Craig Cunningham, Group Director of F&B The Student Hotel

"Leonie is initiatiefrijk, proactief en ondernemend en werkt professioneel volgens strakke planningen. Ze heeft een duidelijke visie waar ze naartoe wilt. Samen hebben we het 'Hybride Leren' mogen opzetten en uitrollen. Dit is een groot succes geworden met als gevolg dat dit voor meerdere jaren in het onderwijsplan is opgenomen!

 

Leonie is een fijne collega om mee te werken, ze denkt graag mee aan de ontwikkeling en alles in het teken van de ontwikkeling van de student en de juiste 'bagage' mee te geven voor zijn / haar carrière!"

Robin Gehrels, docent & praktijkinstructeur

MBO College Poort, opleiding HOM

"Leonie is uit naam van ‘Net Als Zij’ een geweldige toevoeging geweest op het gebied van training en coaching in meerdere projecten de afgelopen tijd, waaronder het ontwikkelen van materialen voor Performance Management.

 

De inzet en het enthousiasme wat Leonie met zich mee brengt is aanstekelijk en zorgt voor de motivatie bij de teams die ze begeleidt. Leonie traint vanuit de passie die ze heeft en weet dit op een heldere en onderbouwde manier over te brengen."

Chris Zomer, Financial Controller 

Via Amsterdam Hostel & Hotel and

Owner Remoz bv

Volg mij op:

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn

Contact

T: 06-30301721

E: info@netalszij.com

Net Als Zij

Leonie Sprokholt

Derkinderenstraat 67-2

Amsterdam, Nederland

© 2018 - vanuit liefde voor gastvrijheid. | foto's gemaakt door E.G. Photography.