ONBOARDING programma

'EMPLOYEE ENGAGEMENT VANAF DAG 1'

Na het maken van een goede eerste indruk tijdens de recruitment fase volgt de onboarding - het verwelkomen van de nieuwe medewerker. Een cruciale fase als het gaat om verbinding aangaan, evenals een intensieve fase als het gaat om investeren van tijd. Wanneer succesvol en volledig uitgevoerd, een investering die zich op lange termijn zal terugbetalen.

 

In dit traject starten we met een kennismakingsgesprek, waarin we jullie uitdagingen en ontwikkelingsbehoefte bespreken. Op basis hiervan wordt een voorstel gedaan. Dit bevat de omschrijving van de werkzaamheden (training), de prijs, de tijdsplanning en op wie het van toepassing is.

Wat is er inbegrepen?

  • Evaluatie van de huidige processen

  • Ontwikkeling welkomsttraining (indien van toepassing incl. voedselveiligheid-training)

  • Onboarding-kit met o.a. trainingschecklist en werkboek

  • Training van leidinggevende team - toepassen van de nieuwe processen & faciliteren van welkomsttraining

  • Onboarding workflow guide - toelichting op de processen, als back-up na afronding van trainingstraject

Vanaf € 3250,00 excl. btw

Het daadwerkelijk 'onboarden' van nieuwe medewerkers is niet inbegrepen. Voor dit vakgebied is een andere training beschikbaar, het incompany 'gastvrijheid trainingstraject'. Ter ondersteuning van het leidinggevende team kan een Train-de-Trainer traject ingezet worden. 

Het aannemen van een nieuwe medewerker kost gemiddeld € 7.500 (afhankelijk van functie, aantal interviews, tijd om iemand in te werken etc.). Een enorme kostenpost en nummer één reden om nieuwe medewerkers vanaf de eerste dag aan je bedrijf te binden.

Goed getrainde medewerkers werken efficiënter, behalen betere resultaten én kun je inzetten om je toekomstige medewerkers te trainen. Heel handig!

Jouw medewerkers zijn de ambassadeurs van je bedrijf. Zorg vanaf dag één goed voor ze. Als ze onverhoopt tóch ooit weg gaan, zijn ze ook goed voor jou. Ze ronden het werk netjes en volgens afspraak af én zullen positief over het bedrijf blijven spreken.

investeren in duurzame verbindingen

1.

2.

3.

Volg mij op:

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn

Contact

T: 06-30301721

E: info@netalszij.com

Net Als Zij

Leonie Sprokholt

Derkinderenstraat 67-2

Amsterdam, Nederland

© 2018 - vanuit liefde voor gastvrijheid. | foto's gemaakt door E.G. Photography.