DISC teamontwikkeling

'INZICHT IN GEDRAG, VAN JEZELF ÉN VAN ANDEREN '

DISC is een instrument dat diverse psychologische motivatoren van gedrag meet. Door middel van een analyse wordt inzichtelijk waarom we doen wat we doen. Waarom de een de leiding neemt waar anderen liever volgen. Of waarom sommige mensen dolgelukkig worden van een gevarieerde agenda en anderen meer behoefte hebben aan structuur en afspraken.

 

Door middel van een assessment worden er diverse aspecten geanalyseerd, wat resulteert in vier hoofdstijlen. Afhankelijk van de situatie, komen deze stijlen in meerdere of mindere mate naar voren. Tijdens het DISC Trainingstraject ligt de focus op het correct interpreteren van de eigen stijlen en het herkennen van stijlen in anderen. Met deze kennis wordt een sessie 'Teamontwikkeling' ingezet, waarbij we aan de slag gaan met ontwikkelingsdoelstellingen van het team. 

Wat is er inbegrepen?

  • Halve dag: DISC introductie sessie voor het (management) team        Wat is DISC? Wat houden de stijlen in? Wat is mijn stijl?

  • Voor elke deelnemer een DISC persoonlijkheidsanalyse inclusief rapportage

  • Een individuele coaching-sessie per deelnemer 

  • Hele dag: DISC training 'teamontwikkeling'        De stijlen met elkaar delen en samen de vier S'en uitwerken

  • Halve dag: Follow-up sessie        Waar staan we nu? Waar lopen we nog tegenaan? Welke successen mogen we vieren?

Via DISC Factor ben ik officieel gecertificeerd tot DISC trainer. Tijdens het trainingstraject wordt gebruik gemaakt van de officiële DISC materialen. In bovengenoemde opsomming en prijs is rekening gehouden met vijf deelnemers. Extra deelnemer: € 550,00 excl. btw.  Een losse analyse met een coaching-sessie van ca. twee uur kost € 195,00 excl. btw.

Vanaf  €4500,00 excl. btw

waarom dISC?

'DISC biedt managementteams inzicht in leiderschapsgedrag en communicatiestijlen, hoe teamleden zich gedragen, denken en reageren. Het model biedt een gemeenschappelijke taal die mensen kunnen gebruiken om zichzelf beter te begrijpen en hun gedrag aan anderen aan te passen, om zo effectiever te communiceren en gezamenlijke doelen te behalen.'

Volg mij op:

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn

Contact

T: 06-30301721

E: info@netalszij.com

Net Als Zij

Leonie Sprokholt

Derkinderenstraat 67-2

Amsterdam, Nederland

© 2018 - vanuit liefde voor gastvrijheid. | foto's gemaakt door E.G. Photography.