GRATIS GROEIGESPREK

Voor ambitieuze horeca-ondernemers

Ik geloof dat het, ondanks de huidige personeelstekorten in de branche, voor elke horeca-ondernemer mogelijk is om personeel te behouden zodat er, door het terugbrengen van het personeelsverloop, meer tijd vrij komt voor de groei van je onderneming.

Is een groeigesprek geschikt voor elke horeca-ondernemer? Dat verschilt. Een groeigesprek kan passend zijn wanneer jullie:

  1. Een succesvolle zaak runnen en goede omzet draaien.

  2. Willen opschalen en/of groeien, maar dit nu nog niet kunnen door gebrek aan tijd omdat jullie nog te veel operationeel meedraaien. Opschalen kan zijn: meer gasten, een hogere bezetting,  een tweede locatie etc. 

  3. Het personeelsverloop willen verlagen, zodat door behoud van personeel er ook ruimte komt om sterke medewerkers door te laten groeien.

Herken je je in deze drie punten? Vraag dan nu een gratis groeigesprek aan.

Meld je hieronder aan voor een telefonisch groeigesprek van ca. 60 minuten. Sinds 2018 heb ik, na zelf ruim 15 jaar werkzaam te zijn geweest in de internationale hospitality industrie, talloze ondernemers mogen ondersteunen in het opzetten van hun personeelsbeleid, wat er toe leidde dat zij hun personeelsverloop konden minimaliseren en weer tijd kregen om te investeren in wat zij het allerbelangrijkste vinden: de onderneming laten groeien.

 

In het groeigesprek leer je:

  • Wat de belangrijkste redenen zijn dat jouw medewerkers hun baan opzeggen

  • Welke drie praktische stappen je kunt nemen om sollicitanten voor jóu te laten kiezen

  • Hoe je eenvoudig nieuwe medewerkers aan je bedrijf kunt binden

Formulier voor gratis groeigesprek

 

'In het groeigesprek kreeg ik inzicht in de kwaliteiten en valkuilen van ons bedrijf als het gaat om het binden van nieuwe medewerkers aan onze organisatie. Leonie stelde scherpe, heldere vragen, waardoor ik direct aan het denken werd gezet en al na het groeigesprek een aantal eenvoudige aanpassingen kon maken.'

Tamara

Volg mij op:

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn

Contact

T: 06-30301721

E: info@netalszij.com

Net Als Zij

Leonie Sprokholt

Derkinderenstraat 67-2

Amsterdam, Nederland

© 2018 - vanuit liefde voor gastvrijheid. | foto's gemaakt door E.G. Photography.