HALF-JAARTRAJECT

'Een high performance team'

'Een high performance team'

Het half-jaartraject is er voor ondernemende leiders (of leidende ondernemers) die willen opschalen. Hierbij hoort: meer omzet, een grotere of extra locatie en meer medewerkers. De basis om te kunnen bouwen: een high performance team.

 

Door personeelsverloop en hoge personeelskosten ben je nog te veel tijd kwijt aan operationele werkzaamheden. Het ontbreekt aan een duidelijk personeelsbeleid, waardoor het - frustrerend genoeg - niet lukt om medewerkers aan de organisatie te binden. In het half-jaartraject werken we samen aan het opzetten hiervan. Het doel: niet meer moeten werven voor bestaande functies, maar kunnen werven voor nieuwe functies.  Want dat je gaat groeien, dat is een ding wat zeker is!

De VIP dag is een vast onderdeel en tevens de kick-start van het half-jaartraject. Wil je meer info over dit traject? Meld je dan direct aan voor een gratis groeigesprek.

1-OP-1 VIP-DAG

'Word de ideale werkgever voor de

beste medewerker'

'Word de ideale werkgever voor de beste medewerker'

Een volledige dag 1-0p-1 coaching, waarin we de belangrijkste elementen van Goed Werkgeverschap bespreken, hoe deze op jouw bedrijf van toepassing zijn en hoe je dit kunt inzetten om jezelf te ontwikkelen tot de ideale werkgever, zodat je een continue stroom van medewerkers krijgt. Je kunt deze dag ongelimiteerd gebruik maken van mijn expertise en alle vragen stellen die je hebt. Ik geloof er oprecht in dat je met een aantal eenvoudige aanpassingen het personeelsverloop, zélfs met de huidige krapte in de branche, kunt minimaliseren

TEAMONTWIKKELING

'Inzicht in eigen gedrag en de motivatoren voor het gedrag van anderen'

'Inzicht in eigen gedrag en de motivatoren voor het gedrag van anderen'

Dit trainingstraject is speciaal ontwikkeld voor management teams die meer inzicht willen in elkaars gedrag, zodat ze de samenwerking met elkaar en de medewerkers in de teams onder hun kunnen optimaliseren. De teamontwikkeling is een intensief traject van drie maanden, op basis van het DISC model. Elke deelnemer ontvangt een eigen persoonlijkheidsanalyse en het traject bestaat uit meerdere trainingsdagen, team- en coaching sessies.

Ik ben gecertificeerd DISC trainer, gespecialiseerd in team- en leiderschapsontwikkeling. Mijn eigen DISC analyse heeft mij levensveranderende inzichten gegeven, die ik tot op de dag van vandaag inzet, zowel privé als zakelijk. 

'Wat leuk! Kun je bij ons ook "even" een training komen geven?'

Ik krijg regelmatig de vraag of ik wat kan komen vertellen over gastvrijheid of een workshop kan geven. Helaas ga ik daar niet op in. Het is mijn overtuiging dat je alleen duurzaam kunt ontwikkelen wanneer je - van beide kanten - duurzaam durft te investeren. Ik geloof er niet in dat een dag training of een workshop geven de meest efficiënte oplossing isHet veranderen van gedrag kost tijd en ondanks dat het nieuwe inzichten op kan leveren, is een korte workshop hiervoor niet toereikend. 

Wil je toch in korte tijd veel kennis verzamelen én praktische tips krijgen? Dan raad ik je de VIP-dag aan. Deze dag neem ik je door de belangrijkste elementen van Goed Werkgeverschap heen, zodat je een vliegende start kunt maken. Dit is de meest efficiënte manier om je op weg te helpen en dát doe ik dan wel weer heel graag.

Volg mij op:

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn

Contact

T: 06-30301721

E: info@netalszij.com

Net Als Zij

Leonie Sprokholt

Derkinderenstraat 67-2

Amsterdam, Nederland

© 2018 - vanuit liefde voor gastvrijheid. | foto's gemaakt door E.G. Photography.